Blog
 

Egy újabb linkgyűjtemény került fel az oldalra.
Az ingyenes verzióban pdf-ben tudjuk letölteni a könyveket, előfizetés esetén tárhelyet kapunk, és felhőbe tudjuk menteni.

Elsőre talán furcsán hangzik. De azonkívül, hogy érdekes, rendkívül hasznos is lehet például népzene órán. A Hungaricana oldalán mostantól többféleképpen is kereshetünk az MTA Zenetudományi Intézetének Hangarchívumában.

Alkalmazások

2018.02.28

Együttműködés, brainstorming, csapatmunka, hálózatalapú tanulás, online kapcsolat, nyelvgyakorlás...

Próbáld ki! Jó kis játékot kínál az Uniq Code "OverType" nevű írógép - szimulátora. Kiválaszthatod a billentyűzet típusát, a szalag kopottságát és a betűkarok feszességét :-)

Ma már szinte nincs olyan téma, amiről ne találhatnánk egy jó kis tutorialt a neten. Először talán a receptoldalak hódították meg a számítógépek képernyőit, majd a DIY /Do It Yourself - Csináld magad/ videók és persze ne feledkezzünk meg az önjelölt oktató vloggerek lelkes csapatáról sem. Ma már ennél többre vágyunk: igényes, szakmai tudást...

Csak mutass rá a térkép egy pontjára, látni fogod az ottani rádióadásokat! Sőt, azonnal hallgathatod is:

Emlékezés

2016.11.10

72 éve... Sok helyszínen felvett sok selfie-ből készült egy videó. Radnótira gondolunk. Radnótira gondolunk?

Kistesó

2016.10.26

Hányszor előfordul, hogy a kisebbeknek keresünk valami jó mesét, zenét, hajtogatnivalót, elfeledett játékot, vagy egy helyet, ahová érdemes elmenni. Készülőben van a ZsebTéka fiók(a)könyvtára a :

https://www.facebook.com/inspireallteachers/videos/1789722074576065/

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el